Om Nissebreven

Det finns många olika sorters nissebrev på marknaden, med olika nivå av bus och krav på engagemang. Våra nissebrev finns med flera olika teman för att passa just din familj, men några saker gäller för alla sorter:

  • Vi skriver med ett enkelt språk som är lätt att läsa och förstå
  • Vi pratar om familjer, inte mammor och pappor. Våra brev passar hur din familj än ser ut!
  • De brev som innehåller bus kräver bara små förberedelser som inte kostar dig några pengar
  • Du ska själv kunna välja hur mycket tid du vill, kan och orkar lägga på nissebreven


Kort sagt: att ha en nissekalender ska vara lätt och mysigt, även om du har en stressig vardag. Vi har skrivit breven för att alla ska lyckas, helt enkelt.

Flera olika nissebrev
Hos oss hittar du sex olika set med nissebrev, för att du ska kunna välja de som passar din familj bäst. Välj mellan:

  • Busa med nissen: tokroliga nissebrev med lagom bus
  • En god gärning varje dag: engagera hela familjen i att att se och uppmärksamma både sig själva och andra
  • Lär känna en nisse: förra årets succé, där ni får lära känna tomtenissen och berätta om era egna tankar och önskningar
  • Nisseb är tillbaka: fortsättningen på Lär känna en nisse!
  • Läs med nissen: nissebrev som uppmuntrar till att leka med ljud och bokstäver varje dag, för att ta de första stegen mot läsning!
  • Räkna med nissen: brev för sifferglada och nyfikna nybörjarräknare!


Nyfikna frågor
Breven finns i tryck eller som digital fil. De tryckta breven skickas i ett juligt kuvert hem till dig, och de digitala levereras automatiskt till din e-post när du lagt din beställning. Du betalar enkelt och säkert med kort eller faktura genom Klarna.

BESTÄLL NISSEBREVEN HÄR

Vad är Nissebrev?

Nissebrev är precis vad det låter som: små, små brev från en tomtenisse. Kanske har du sett de små dörrarna som man kan sätta på väggen, vid golvet? Bara fantasin sätter gränser när det kommer till hur mycket saker nissen kan ha: en liten stege, en egen spark, en liten chokladkopp, träskor, en stol, skidor och mycket mycket mer finns att köpa färdigt - eller pyssla själv!

Ett brev om dagen
Nissebreven ger nissedörren en extra dimension, och gör nissen ännu mer närvarande. Från den första december och fram till julafton lämnar nissen ett litet brev om dagen till familjens barn. I brevet berättar nissen om sitt liv som tomtenisse, hur det är i tomtens verkstad och vad man gör hela dagarna på Nordpolen. 

Om oss

Nissebreven är skriva av oss på Glimra Förlag. Glimra är ett svenskt förlag som funnits i femton år, och vi ger ut presentböcker och fyll-i-böcker för livets alla viktiga och vanliga dagar. Hos oss hittar du flera böcker för det första året, den populära Födelsedagsboken och fina fyll-i-böcker att ge till mamma, pappa eller den du älskar allra mest. Läs mer om oss och se alla våra böcker här!