Villkor

Leverans
Om du beställer våra tryckta nissbrev skickas dessa till din angivna adress med 1:a klass brev dagen efter din beställning. Ingen fraktkostnad tillkommer. Digitala nissebrev skickas automatiskt till din angivna e-postadress direkt efter att ordern är lagd.

Betalning
Hos oss betalar du enkelt genom Klarna Checkout. Det betyder att du kan välja mellan att bli fakturerad, betala direkt med kontokort eller via din bank eller dela upp din betalning. Fullständiga villkor finns att läsa när du kommer till betalningen i kassan. 

Retur/reklamation
Hos oss har du alltid 14 dagars returrätt. Observera dock att du som kund själv får stå för returkostnaden. Skulle något vara fel med dina Nissebrev skickar du självklart tillbaka dem utan kostnad. Oavsett anledning behöver du alltid kontakta oss innan så berättar vi hur du ska gå tillväga. 

Integritet
Vi behandlar förstås alla personuppgifter vi får med yttersta varsamhet. Det betyder att vi aldrig kommer att sälja dem till tredje part, och att vi förvarar dem på ett säkert sätt. Vi efterfrågar bara det vi absolut behöver för att du ska kunna göra din beställning och för att vi ska kunna leverera det du har beställt. Vi raderar dina uppgifter på din begäran. 

Vi kan komma att använda din epostadress för vår egen marknadsföring, till exempel för att informera om nya produkter till nästa jul, eller för att fråga vad du tycker om våra produkter, men vi kommer aldrig att dela dem med någon annan.

Cookies
När du besöker vår sida sparar vi dina cookies, om du inte själv väljer att dessa inte ska sparas. Det gör vi för att kunna ge dig en bättre upplevelse, och för att lära oss mer om vad våra kunder vill ha.