Nedräkning till nissekalendern

Äntligen har våra Nissebrev kommit från tryckeriet, och vi ser fram emot att få dela dem med er! Nissebreven är en sorts julkalender, men istället för att öppna en lucka varje dag mellan första december och julafton så får man ett litet brev från en tomtenisse. Fenomenet är ganska nytt i Sverige men har snabbt blivit mycket populärt, och det är lätt att se varför. Där många adventskalendrar ger oss ännu mer saker eller godis som vi inte behöver ger en nissekalender oss något att se fram emot tillsammans, något att längta efter varje dag och något som triggar fantasin hos både stora och små. 

Vi har alltid älskat personliga presenter och nissekalendern är just det. Breven ger en massa utrymme för att tänka själv runt olika frågor, och vi hoppas på många mysiga stunder tillsammans. Dessutom är det underbart härligt med allt pyssel runt omkring nissebreven. I den här bloggen kommer vi därför att dela en massa roliga förslag på pyssel och bus runt nissebrev. Välkommen att dela dina egna tips!

Kommentera gärna: