Nissebus

Hur mycket ska nissen busa? Det beror förstås på om du tycker om att göra bus, och om barnen uppskattar det. Många tycker dock att lite lagom med bus då och då livar upp vardagen :-)
 

Ett av de enklaste nissebusen är att göra små fotspår på olika ställen, till exempel av mjöl eller florsocker. Kanske leder spåren någonstans? Kanske rentav till det första brevet? Ett annat enkelt bus är att låta leksaker byta plats eller hamna på "fel" ställen, eller byta ut andra saker i hemmet så att det blir lite tokigt. En morgon kanske et ljus i adventsljusstaken bytts ut mot en morot eller något annat?

Vill du ha lite mera bus kanske nissen planterar magiska bönor som sedan växer upp och blir godisklubbor, eller så kan nissen ha hällt karamellfärg i mjölken eller ritat ögon på all frukt och grönsaker. Expressen tipsar om olika nissebus här, och vill du ha ännu mera tips så rekommenderar vi varmt instagramkontot Nissenflyttarin.

https://www.instagram.com/nissenflyttarin/
Etiketter: nissebus nissehyss

Kommentera gärna: