Nisse till nissebreven?

Om du har en nissekalender kan du välja om du vill ha en "riktig" nisse eller en osynlig nisse, det finns inga rätt eller fel. En poulär variant är Elf on a shelf - en charmig och böjbar nisse som är lätt att placera i olika busiga situationer. En del låter nissen sova i en säng på dagarna, andra låter barnen hitta nissen på olika knasiga platser och ytterligare andra fotograferar eller filmar nissen på tokigheter för att sen visa barnen.
 

För att göra det extra pyssligt finns en hel massa tillbehör till Elf on a shelf, som passar perfekt i storlek. Dessutom finns dockan som Nisse eller Nissa, och det gillar vi förstås :-)

Hur tänker du göra? Flyttar det in en osynlig nisse hos er eller ska barnen få en skymt av nissen? Hur ser er nisse ut i så fall?

Om du vill köpa en egen Elf on a shelf så tipsar vi om Linas glädjeyra :-)

Kommentera gärna: